Welkom

Klik hier voor onze showrooms en tuinen.


"Winterse dagen" bij 't Achterhuis. Vanaf zaterdag 17 december t/m zaterdag 7 januari is het weer extra gezellig bij 't Achterhuis en zijn wij o.a. ook op 2e kerstdag open!
Zie onze contactpagina voor de gewijzigde opening tijden en dagen.Bij ‘t Achterhuis vindt u antieke en oude, maar ook verouderde en eigentijdse bouwmaterialen voor het bouwen en verbouwen van uw droomhuis en tuin. Ook aan landelijke, eigentijdse ambachtelijke meubelen en decoratie gemaakt van natuurlijke materialen hebben wij alles in huis!
Midden in de dorpskern van het Brabantse Udenhout vindt u ons hoofdkantoor, ateliers, showrooms, parktuinen en expedities op maar liefst 25.000 m².
Op een extern stenen depot staat nog eens 5.000 m² voorraad met recuperatie stenen.

Bij ons vindt u het grootste assortiment van de Benelux.
Samen met onze 50 jaar ervaring zijn wij een unicum in deze branche.


't Achterhuis
't Achterhuis
't Achterhuis
't Achterhuis

Het laatste nieuws

Winterse Dagen bij 't Achterhuis

Winterse Dagen bij 't Achterhuis


Aan het einde v/h jaar zijn er de "Winterse Dagen" in Udenhout
bij 't Achterhuis met gewijzigde openingstijden en dagen.
o.a. 2e kerstdag zijn wij extra open! (zie onze contactpagina voor andere dagen/tijden).


Deze dagen maken wij het extra gezellig en leuk om bij 't Achterhuis te komen kijken naar al die originele vloeren, schouwen en andere bouwmaterialen, maar ook voor meubels en andere interieur artikelen die volop aanwezig zijn in onze ingerichte showkamers. Iedereen die aan het bouwen of verbouwen is, of gewoon iets nieuws zoekt voor zijn of haar interieur doet er goed aan eens te komen kijken tijdens deze dagen want volop inspiratie is het minste dat opgedaan wordt.

lees meer

Meer nieuws

Download hier onze laatste nieuwe brochure editie 2016/2017, of ontvang deze gratis per post.